Reklama

Kulinarna uczta. To ostatnia okazja na śniadanie na trawie tego lata

Czy jest coś bardziej smacznego niż śniadanie na trawie w otoczeniu pięknej przyrody? To już ostatnia okazja tego lata, aby wziąć udział w wyjątkowym wydarzeniu w Otwocku.
Kulinarna uczta. To ostatnia okazja na śniadanie na trawie tego lata
Kucharze z Nowego Gurewicza przygotują dla uczestników m.in. jagodzianki.

Autor: Nowy Gurewicz

Czy jest coś bardziej smacznego niż śniadanie na trawie w otoczeniu pięknej przyrody? To już ostatnia okazja tego lata, aby wziąć udział w wyjątkowym wydarzeniu  – Śniadaniu na Trawie, które odbędzie się w niedzielę, 27 sierpnia, w Muzeum Ziemi Otwockiej przy ul. Narutowicza w Otwocku. 

Przygotujcie swoje kosze piknikowe, zabierzcie ze sobą koce i nie zapomnijcie powiedzieć znajomym! Przynieście ze sobą swoje ulubione przysmaki lub wybierzcie dania z przygotowanego menu. Tego dnia kucharz z Nowego Gurewicza przygotuje dla uczestników wyjątkowe dania.

Co czeka w menu?

  • Jajecznica z boczkiem, szczypiorkiem i kurkami 
  • Tosty z serem i szynką 
  • Owsianka na mleku z miodem i owocami
  • Naleśniki z serem i miodem 
  • Łosoś wędzony na pumperniklu z avocado
  • Wędzone mięsa oraz sery z warzywami i twarożkiem ziołowym
  • Pączki pistacjowe, jagodzianki i drożdżówki z malinami i różą, serem lub makiem 

Czas trwania śniadania: 3 godziny (10.00-13.00)

To ostatnia szansa w tym sezonie na wspólne śniadanie pod chmurką w Muzeum Ziemi Otwockiej. Organizator: Miejski Ośrodek Kultury, Turystyki i Sportu w Otwocku.


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu Przegląd Regionalny. MIKAWAS Sp. z o.o. z siedzibą w Piasecznie przy ul. Jana Pawła II 29A, jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Komentarze

Reklama
Poszukujemy pracowniców do zakładu w Karczewie w ramach Spółki SuperDrob Poszukujemy pracowniców do zakładu w Karczewie w ramach Spółki SuperDrob LipCo Foods to Polska Multifoodowa Grupa Korporacyjna, w ramach której funkcjonuje 17 segmentów z branży spożywczej. Istniejemy 31 lat na rynku. Zatrudniamy obecnie około 4100 Pracowników.Aktualnie do naszego Zakładu w Karczewie w ramach Spółki SuperDrob poszukujemy: FINANSE: MŁODSZY SPECJALISTA DS. KSIĘGOWOŚCI KOORDYNATOR DS. KSIĘGOWOŚCI DZIAŁ UTRZYMANIA RUCHU:ELEKTRYKŚLUSARZ/SPAWACZHYDRAULIK PRODUKCJA:MISTRZ PRODUKCJI BRYGADZISTATECHNOLOG MAGAZYNIER OPERATOR MASZYN MENADŻER SERWISU SPRZĄTAJĄCEGO Na te oraz wiele innych naszych ofert pracy możesz aplikować kontaktując się z Działem HR. ZAPEWNIAMY: Pracę w stabilnej firmie z tradycjami oraz zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę Prywatną opiekę medyczną Możliwość wykupienia dodatkowego ubezpieczenia na życie na preferencyjnych warunkach Program rekomendacji pracowników - możliwość uzyskania dodatkowego bonusa finansowego za polecenie osób do pracy Dostęp do Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych Atrakcyjny system wynagradzania (podstawa + premia) wraz z pakietem benefitówDofinansowanie do wypoczynku Nagrody jubileuszowe za przepracowany staż pracyBezpłatną platformę do nauki języków obcych – Etutor Zatrudniamy osoby z niepełnosprawnością. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres: [email protected] lub o kontakt telefoniczny: +48 883 310 943 
Reklama
Reklama